Openen Ouderportaal website via mobiel

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je de Ouderportaal website kan openen op je mobiele telefoon.
Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld geen beschikking hebt tot een laptop of computer.

Account-gerelateerde zaken, zoals het wijzigen van gegevens of je wachtwoord, moet je altijd verrichten via de Ouderportaal website.

Via de Ouderportaal App

Het is mogelijk om de website van het Ouderportaal direct te openen via een knop binnen de Ouderportaal App.

Stap 1: Klik op het icoon 'Instellingen'.

Stap 2: Scrol naar onder op de pagina 'Instellingen'.

Hier vind je vervolgens de knop 'Open webportaal in browser'.

Stap 3: De webbrowser wordt geopend. Je wordt automatisch doorverwezen naar ouders.basisonline.nl.

Medewerkers en beheerders worden doorverwezen naar plaza.basisonline.nl.

Via de webbrowser

Je kan de website natuurlijk ook gewoon direct openen via een webbrowser.

De Ouderportaal website is niet geoptimaliseerd voor mobiele platformen.
De Ouderportaal App is hiervoor bewust in het leven geroepen. Echter, kan je natuurlijk wel op zekere hoogte aanpassingen verrichten door in te loggen via de Ouderportaal website op je mobiele telefoon.

Stap 1: Navigeer via de webbrowser naar ouders.basisonline.nl.

Medewerkers en beheerders maken gebruik van de link plaza.basisonline.nl.

Stap 2: Je wordt doorverwezen naar de inlogpagina van de Ouderportaal website.
Indien je al ingelogd bent, wordt je doorverwezen naar het hoofdscherm:

In bovenstaand voorbeeld wordt gebruik gemaakt van de webbrowser Google Chrome, maar dit kan natuurlijk ook iedere andere browser zijn,
zoals Safari (op Apple) of een standaard geļnstalleerde browser.