Jaarplanning taken

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je de optie Jaarplanning taken gebruikt.

Voor je kan starten met de takenplanner, stel je het jaarrooster in en geef je aan bij welke vakken in verschillende niveaus wordt gewerkt.

Stap 1: Ga naar de module  'Taken'.

Stap 2: Selecteer vervolgens in het overzicht je eigen groep.

Stap 3: Klik aan de linkerkant op 'Jaarplanning taken'.

Je komt nu in het overzicht 'Jaarplanning taken terecht:

Met deze jaarplanning geef je aan welke vakken op welke dagen van de week verzorgd worden.

Stap 4: Klik daarna rechtsboven op  'Vak toevoegen'.

Het scherm 'Vak toevoegen' komt nu in beeld:

Stap 5: Selecteer hier het betreffende vak en de dag(en) waarop deze van toepassing zijn.

Zijn vakken niet gebonden aan een bepaalde dag? Dan vul je deze vakken niet in.
De vakken worden dan automatisch een weektaak.

Stap 6: Sla de wijzigingen op door rechts onderin op  'Opslaan' te klikken.

Op onderstaand scherm staan een aantal voorbeelden van de jaarplanning taken weergeven:

In de takenplanner is een standaard vakkenpakket opgenomen.

Verwijderen

Stap 1: Om een vak vervolgens weer uit de lijst te verwijderen, selecteer je het betreffende vak:

Stap 2: Vervolgens klik je rechtsboven op  'Verwijderen'.

Stap 3: In het scherm 'Vakken verwijderen' vink je tenslotte bij 'Wil je deze vak(ken) verwijderen?' de optie 'Vak(ken) verwijderen' aan