Leerlingniveau

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je de optie Leerlingniveau gebruikt.

Je kunt per vak per leerling aangeven op welk niveau de leerling stof aangeboden moet krijgen.

Stap 1: Ga naar de module  'Taken'.

Stap 2: Selecteer vervolgens in het overzicht je eigen groep.

Stap 3: Klik nu aan de linkerkant op 'Leerlingniveau instellen'.

Vervolgens stel je in bij welke vakken in niveaugroepen wordt gewerkt.

Er wordt onderscheid gemaakt in drie niveaus:
  • Het reguliere basisniveau
  • Een instructieniveau
  • Een verrijkingsniveau

Selecteer een vak en stel het niveau per leerling in door het bolletje van het betreffende niveau aan te klikken, en daarmee  groen te arceren:

Bovenstaande stappen voer je eenmalig uit, maar deze zijn later natuurlijk bij te stellen.