Kalender importeren vanuit Outlook of Gmail

Kalender importeren Outlook:
Om een kalender te importeren van Outlook, is het noodzakelijk eerst de Outlook agenda op te slaan op je computer. Dit doe je op de volgende manier: ga naar je agenda in Outlook, klik op bestand, opties, geavanceerd, exporteren, selecteer 'naar een bestand exporteren', selecteer 'Microsoft Excel', selecteer 'Agenda' en sla tenslotte het geëxporteerde bestand op. Herhaal vervolgens de stappen, zoals is beschreven bij de vraag 'Kan ik ook kalenderitems via Excel invoeren'?

Kalender importeren vanuit Gmail: surf eerst naar www.calender.google.com. Klik links in het menu op je naam en vervolgens op agenda-instellingen (afbeeldingen onderaan). Klik vervolgens achter privéadres op het volgende icoontje:
Klik op de link die volgt, om vervolgens je agenda op te slaan op je pc. Herhaal vervolgens de stappen, zoals is beschreven bij de vraag 'Kan ik ook kalenderitems via Excel invoeren'?