ParnasSys | Koppeling activeren binnen ParnasSys

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je de ParnasSys koppeling vanuit de ParnasSys omgeving activeert.

Stap 1: Log in op https://parnassys.net/bao/login en kies in het menu voor Beheer.

Stap 2: Navigeer vervolgens binnen die pagina naar Koppelingen onder het kopje Koppelingen:

Stap 3: Vervolgens zal er een overzicht verschijnen van koppelaanvragen.

Stap 4: Klik op ParentCom (of soortgelijke naam) om onze aanvraag te beoordelen:

Stap 5: Om de koppelaanvraag goed te keuren, klik je op Afnemen.

Stap 6: Bevestig je keuze door in het dialoog venster op OK te drukken: