Markeren als gelezen

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je items als gelezen aanduid.

Dit doe je via de Ouderportaal website.

Wil je nieuwe notificaties markeren als gelezen voor de Ouderportaal App?
Log dan via je mobiel in via het Webportaal en volg onderstaande instructies bij 'Markeer als gelezen'.

De optie is van toepassing op de volgende modules:
  • Berichten
  • Nieuws
  • Fotoalbums
  • Absenties & Verlof

Nieuwe items worden standaard als vetgedrukt (bold) getoond.

Markeer als gelezen

Stap 1: Klik op de betreffende module waarop nieuwe berichtgeving op van toepassing is.

Stap 2: Klik vervolgens aan de rechterkant op 'Markeer als gelezen':

De knop is enkel zichtbaar wanneer er ook ongelezen items zijn om te markeren als gelezen.

De item(s) in de betreffende module zullen nu als gelezen worden aangeduid.