Hoe maak ik een boek aan?

1

Klik in de module "Boekenkast" links op "Beheer" .

2

Selecteer rechtsboven op de volgende pagina "Boek toevoegen".

3(verplicht)

Voorzie het boek, bij "Naam boek", van een titel.

4 (optioneel)

Voeg bestanden toe door ze simpelweg in het vak "Inhoud" te slepen.

Slepen is mogelijk vanuit de "Vekenner" op Windows of de "Finder" op macOS.

5(verplicht)

Stel bij beschikbaarheid in wie het boek (inclusief alle inhoud) mag zien.

6

Sla het boek op door op "Opslaan" te klikken.

7

Selecteer tot slot, in de pop-up die verschijnt nadat je het boek opslaat, wie het boek mogen beheren.
Voorbeeld:
Wanneer je kiest voor "Uzelf als beheerder instellen" kunnen enkel de Ouderportaal beheerders en jijzelf het boek bewerken.