Gespreksronde kopiŽren naar andere groepen

Het is mogelijk om een gespreksronde te kopiŽren naar andere groepen.

Wanneer je een gespreksronde aanmaakt en opslaat, kun je nadien je gespreksronde kopiŽren naar andere groepen. Zo heb je als school in een paar handelingen heel de school uitgenodigd voor je oudergesprekken.

Om een gespreksronde te kopiŽren klik je in het overzicht van een specifieke groep op de knop 'KopiŽren' (zie afbeelding) achter de betreffende gespreksronde:

Wanneer je op de knop 'KopiŽren' hebt geklikt, kom je op onderstaand scherm uit.

Hier kan je selecteren naar welke groep of groepen†de gespreksronde gekopieerd moet†worden.

Daarnaast kan je hier, mocht dit wenselijk zijn,†de leerlingen van de andere groep(en)†direct toevoegen en eventueel de locatie overnemen: