Gespreksronde kopiëren naar andere groepen

Het is mogelijk om een gespreksronde te kopiëren naar andere groepen.

Wanneer je een gespreksronde aanmaakt en opslaat, kan je gespreksronde kopiëren naar andere groepen.
Zo heb je als school in een paar handelingen heel de school uitgenodigd voor je oudergesprekken.

Stap 1: Ga naar de module  'Gesprekkenplanner'.

Stap 2: Klik op de groep waar je de gespreksronde wilt kopiëren.

Stap 3: In het overzicht klik je vervolgens op de knop  'Kopiëren' achter de betreffende gespreksronde:

Aansluitend kom je in het scherm 'Gespreksronde kopiëren' terecht:

Stap 4: Hier kan je selecteren naar welke groep(en) de gespreksronde gekopieerd moet worden.

Daarnaast kan je hier eventueel de leerlingen van de andere groep(en) direct toevoegen en de locatie overnemen.

Stap 5: Klik tenslotte rechtsonder op  'Opslaan'.