Ouders foto's laten downloaden

Per album is het mogelijk om in te stellen of ouders/medewerkers het recht hebben om de foto(s) binnen een album te downloaden.
Om deze aanpassing te verrichten, is het recht verreist m.b.t. het beheren van fotoalbums. Meer informatie hierover, vind je hier.

Om deze optie in te schakelen voor een bepaald album, ga je naar de module 'Fotoalbums' > Betreffende Fotoalbum (Map) > klik als 'Beheer' > Klik op het betreffende Album.

Selecteer vervolgens bij 'Opties' het vinkje 'Beschikbaar voor download':

Wanneer je deze mogelijkheid inschakelt kunnen ouders de foto's uit het betreffende album downloaden:

Standaard worden alle foto's gedownload wanneer je geen selectie aan foto's maakt en op de knop 'Foto's downloaden' klikt.