De module Schoolinformatie

Op de schoolinformatiepagina kan je vakantiedagen instellen en bepalen welke teamleden moeten worden weergegeven op het Ouderportaal.
Vakantiedagen die hier worden ingevuld, worden overgenomen in alle modules.

Zo kan op een vakantiedag geen verlofdag worden aangevraagd en ook worden deze uit de overblijf-overzichten gehaald. Bij het aanklikken van de schoolinformatiepagina zie je direct het team.

Met de knoppen rechts in beeld kun je elk teamlid publiceren of de-publiceren op het Ouderportaal.

Bij 'Instellingen' kun je bepalen of de teaminformatiepagina wordt weergegeven in het Ouderportaal.
Standaard staat deze uit. Je hoeft deze slechts eenmalig in te schakelen.

Door via 'Schoolvrije dagen' de betreffende dagen in te vullen, worden deze opgenomen in het Ouderportaal.
Niet alleen in de kalender, maar ook in de module 'Overblijven' en de module 'Absenties'.

Klik bij 'Instellingen' eerst de regio aan. Hierdoor worden de standaard vakanties al voor je ingevuld. Hier kun je dan zelf nog vakantie- en studiedagen aan toevoegen.

Bij 'Privacy statement beheren' kan je als school een eigen Privacy Statement toevoegen aan het systeem