Inloggen Ouderportaal App

Alle informatie over inloggen via de Ouderportaal App kan je op deze pagina terugvinden.

Als ouder kan je inloggen in de App met dezelfde inloggegevens die je ook gebruikt voor de website van het Ouderportaal.
Dat doe je via ouders.basisonline.nl

Als je nog geen inloggegevens of token hebt ontvangen van de school, neem dan contact op met de groepsleerkracht of iemand van de school.

Als medewerker kan je inloggen in de App met de inloggegevens die je ook voor de beheeromgeving van het Ouderportaal gebruikt.
Dat doe je via plaza.basisonline.nl

Ben je een nieuwe gebruiker en log je voor het eerst in?
Dan dien je eerst via de website (ouders.basisonline.nl of plaza.basisonline.nl) in te loggen voordat je de App kan gebruiken.

Meer informatie vind je op de algemene pagina 'Inloggen'.

Stap 1: Open de Ouderportaal App.

Wanneer je nog niet eerder ingelogd bent in de App, of uitgelogd bent, kom je op onderstaand inlogscherm terecht:

Stap 2: Voer hier je gebruikersnaam en wachtwoord in:

Stap 3: Wanneer je succesvol bent ingelogd, krijg je onderstaand scherm te zien:

Is het niet gelukt?
Volg de stappen op de pagina 'Problemen met Inloggen Ouderportaal App'.

Komt er nog steeds niet uit?
Neem dan contact op met de school.

Stap 4: Tot slot krijg je het homescherm van de Ouderportaal App te zien.
Afhankelijk van de instellingen van je thema, zal deze licht of donker zijn.