Ouderportaal

Inloggen Ouderportaal App

Als ouder kan je inloggen op de app met dezelfde inloggegevens die je ook gebruikt voor de desktop versie van het Ouderportaal op https://ouders.basisonline.nl. Als je nog geen inloggegevens of token hebt ontvangen van de school, neem dan contact op met de groepsleerkracht.

Als leerkracht kan je inloggen op de app met de inloggegevens die je ook voor de beheeromgeving van het Ouderportaal gebruikt op https://plaza.basisonline.nl.

Let op! Ben je een nieuwe gebruiker en log je voor het eerst in? Dan dien je eerst op de pc in te loggen alvorens je de App kan gebruiken.