Wachtwoord wijzigen Ouderportaal App

Op deze pagina wordt uitgelegd op welke manieren je je wachtwoord kan wijzigen:
  1. Wachtwoord wijzigen
  2. Problemen oplossen

Wachtwoord wijzigen

Stap 1: Open de Ouderportaal App.

Wanneer je nog niet eerder ingelogd bent in de App, of uitgelogd bent, kom je op onderstaand inlogscherm terecht:

Stap 2: klik hier onder de knop 'Inloggen' op 'Wachtwoord vergeten'.

Je komt op het 'Wachtwoord vergeten' scherm terecht.

Stap 3: Vul hier je gebruikersnaam in:

Ben je de gebruikersnaam kwijt of weet je deze niet meer?

Volg dan de stappen op de pagina 'Gebruikersnaam opvragen'.

Stap 4: Wanneer je de correcte gebruikersnaam ingevuld hebt en op 'Wachtwoord vergeten' hebt geklikt, krijg je onderstaande melding te zien dat het resetten succesvol is gelukt:

Actie: Controleer je e-mailaccount. Er is een e-mail verstuurd waarin een link staat om je wachtwoord te wijzigen.
Geen mail ontvangen?
Volg hiervoor de stappen op de pagina 'E-mail problemen oplossen'.

Problemen oplossen

heb je problemen met het wachtwoord wijzigen via de Ouderportaal App?

Volg dan de stappen op de pagina 'Problemen met Inloggen Ouderportaal App'.