Wachtwoord wijzigen Ouderportaal App

Op deze pagina wordt uitgelegd op welke manieren je je wachtwoord kan wijzigen:

1. Wachtwoord wijzigen
  2. Problemen oplossen

Wachtwoord wijzigen

Stap 1: Open de Ouderportaal App.

Wanneer je nog niet eerder ingelogd bent in de App, of uitgelogd bent, kom je op onderstaand inlogscherm terecht:

Stap 2: klik hier onder de knop 'Inloggen' op 'Wachtwoord vergeten'.

Je komt op het 'Wachtwoord vergeten' scherm terecht.

Stap 3: Vul hier je gebruikersnaam in:

Ben je de gebruikersnaam kwijt of weet je deze niet meer?

Volg dan de stappen op de pagina 'Gebruikersnaam opvragen'.

Stap 4: Wanneer je de correcte gebruikersnaam ingevuld hebt en op 'Wachtwoord vergeten' hebt geklikt,
krijg je onderstaande melding te zien dat het resetten succesvol is gelukt:

Actie: Controleer je e-mailaccount. Er is een e-mail verstuurd waarin een link staat om je wachtwoord te wijzigen.

Geen mail ontvangen?
Volg hiervoor de stappen op de pagina 'E-mail problemen oplossen'.

Komt er nog steeds niet uit?
Neem dan contact op met de school.

Problemen oplossen

heb je problemen met het wachtwoord wijzigen via de Ouderportaal App?

Volg dan de stappen op de pagina 'Problemen met Inloggen Ouderportaal App'.