Gebruikersnaam opvragen

Om in te loggen is een gebruikersnaam vereist.
Je kan je gebruikersnaam op verschillende manieren achterhalen:

1. Via e-mail
  2. Via de school
  3. Inloggen lukt niet

Via e-mail

Via je e-mailaccount (dit is via het betreffende e-mailadres waar je een account mee aangemaakt hebt), krijg je bij aanmelding automatisch de volgende e-mail vanuit ons toegestuurd.

Je krijgt deze mail nadat je de aanmelding succesvol hebt afgerond en de school je account goedgekeurd en bevestigd heeft.

De titel van de mail: 'BasisOnline Ouderportaal account update'
(Hier kun je eventueel op zoeken, mocht je een dergelijke mail niet direct in je mailbox terugvinden.)

Bewaar deze e-mail goed! Dit is je referentie wanneer je jouw gebruikersnaam vergeten bent.

Het is daarnaast mogelijk dat de gebruikersnaam ook in andere mails van BasisOnline terugkomt, zoals bijvoorbeeld een e-mail van een eerder uitgevoerde wachtwoord-reset.

Via de school

Actie: Neem contact op met de school. Zij kunnen in het systeem de gebruikersnaam achterhalen of eventueel het e-mailadres wijzigen.

Ben je een beheerder op school en wil je weten wat hiervoor de stappen zijn?

Lees hiervoor het artikel 'Gegevens van ouders raadplegen en ouders als gescheiden instellen'.

Inloggen lukt niet

Lukt het niet om middels de gebruikersnaam in te loggen?

Lees hiervoor het artikel 'Problemen met inloggen'.