Notificaties & meldingen terugvinden

Nieuwe notificaties en meldingen zijn binnen de Ouderportaal App op verschillende manieren terug te vinden.

Open notificaties
Wanneer er nieuwe meldingen zijn, krijg je hiervoor binnen de App een extra balk te zien waarin het icoon 'Open notificaties' te zien is:

Deze balk is enkel zichtbaar wanneer er notificaties beschikbaar zijn.

Wat er momenteel nog aan openstaande en ongelezen meldingen beschikbaar is, zal je in dit overzicht terugzien via het nummertje bij het icoontje aan de linkerkant:

Via de module
Het is daarnaast mogelijk om een openstaande notificatie direct terug te zien vanuit de betreffende module:

Klik hier op de module waarna je vervolgens ook in het overzicht terugziet welk item nog ongelezen is:

Push-notificaties

Wil je push-notificaties instellen via de Ouderportaal App?

Zie hiervoor de pagina 'Push notificaties instellen'.

E-mail notificaties

Wil je e-mail notificaties instellen via de Ouderportaal website?

Zie hiervoor de pagina 'E-mail notificaties instellen'.