Bestanden uploaden

Wanneer je een bestand wilt toevoegen aan een map kan je het bestand er eenvoudig inslepen vanuit de verkenner op je pc (drag 'n drop). Wanneer je dit doet verschijnt onderstaand scherm.

Naast het toevoegen van bestanden middels drag 'n drop kan je er voor kiezen om de verkenner van je pc te opnenen. Hiervoor klik je bovenin het scherm op de knop "Bestand(en) uploaden".

Vervolgens krijg je onderstaande pop-up te zien. Hier kan je eventueel een standaard formaat selecteren. Klik vervolgens op het groene plusje om de verkenner van je pc te openen.