Bestanden uploaden

Wanneer je een bestand wilt toevoegen aan een map, kan je het bestand er eenvoudig op slepen vanuit de verkenner op je computer (drag-and-drop). Wanneer je dit doet verschijnt onderstaand scherm.

Naast het toevoegen van bestanden middels drag-and-drop kan je er voor kiezen om de verkenner van je computer te openen.

Stap 1: Hiervoor klik je bovenin het scherm op de knop "Bestand(en) uploaden".

Stap 2: Vervolgens krijg je onderstaande pop-up te zien.

Hier kan je eventueel een standaard formaat selecteren.

Stap 3: Klik vervolgens op het groene plusje om de verkenner van je pc te openen.