Bestanden downloaden

Bestanden kunnen altijd worden gedownload vanuit het CMS-beheer.

Stap 1: Klik op de module 'Bestanden'.

Er staat hier een overzicht met alle bestanden die geüpload zijn.

Voor meer informatie over uploaden, bekijk de pagina 'Bestanden uploaden'.

Stap 2: Klik vervolgens op een bestand die je wilt downloaden en klik vervolgens boven in de balk op het groene icoontje met het pijltje omlaag .

Stap 3: Het bestand wordt gedownload en wordt opgeslagen op je computer.