Bestanden downloaden

Bestanden kunnen altijd worden gedownload vanuit het CMS-beheer.

Stap 1: Klik op de module "Bestanden".

Er staat een overzicht met alle bestanden die geŁpload zijn. Voor meer informatie over uploaden, kijk eens bij het artikel "Bestanden uploaden".

Stap 2: Klik vervolgens op een bestand die je wilt downloaden en klik vervolgens boven in de balk op het groene icoontje met het pijltje omlaag .

Stap 3: Het bestand wordt gedownload en staat op je computer.