Link naar een bestandenmap maken

Ga naar de module 'Onderhoud' en klik vervolgens op de map waar je een link wilt aanmaken. De pagina wordt geopend. Wanneer je een tekst hebt getypt en op het icoontje van 'Link invoegen/wijzigen hebt geklikt wordt een menu geopend. Klik hier bij type link 'Interne link' en vervolgens achter interne link selecteer je 'Bestanden' en daaropvolgend de desbetreffende bestandenmap. Tenslotte klik je op 'OK' en als laatste op 'Opslaan' door linksonder op het groene vinkje te klikken.