Link naar een bestandenmap maken

Stap 1: Ga naar de module 'Onderhoud'.

Stap 2: Klik vervolgens op de map waar je een link wilt aanmaken. De pagina wordt geopend.

Stap 3: Wanneer je een tekst hebt getypt en op het icoontje van 'Link invoegen/wijzigen' hebt geklikt, wordt een menu geopend.

Stap 4: Klik hier bij type link 'Interne link' en vervolgens achter interne link selecteer je 'Bestanden' en daaropvolgend de desbetreffende bestandenmap.

Stap 5: Tenslotte klik je op 'OK' en als laatste op 'Opslaan' door linksonder op het groene vinkje te klikken.