Worden bestanden automatisch beveiligd?

Bestanden worden niet automatisch beveiligd. Het is echter wel mogelijk om bestanden te beveiligen middels onderstaande stappen:

Stap 1: Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat beveiligd dient te worden.
Kies vervolgens voor de optie 'Beveiligen'.

Stap 2: Er opent een nieuw scherm en hier kun je een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken.

Let op! Alleen gebruikers die beschikken over de gebruikersnaam en wachtwoord kunnen inloggen om het bestand te lezen/openen.