Nieuwsberichten aanpassen

Om als leerkracht nieuwsberichten te beheren, zoals het toevoegen van nieuwsberichten of het aanpassen ervan, heb je het recht 'Nieuws beheren' nodig:

Om een nieuwsbericht te wijzigen, ga je hiervoor eerst richting de module 'Nieuws'.
In het nieuwsoverzicht is het niet mogelijk om nieuwsitems direct te bewerken.
Dit doe je via de module 'Nieuws'.
Om items te kunnen bewerken dien je eerst links op 'Beheer' te klikken. Wanneer je in het volgende scherm een nieuwsitem selecteert is het mogelijk om deze te bewerken.