Ik ontvang geen push-notificaties?

Ervan uitgaande dat u de instructies betreffende het instellen van de push-notificatiesreeds gevolgd heeft kan het zijn dat u de App niet gemachtigd heeft om meldingen te sturen.

De makkelijkste oplossing is de App verwijderen en opnieuw installeren. Wanneer u de App vervolgens voor de eerste keer opent verschijnt er een pop-up venster waarin gevraagd wordt de App te machtigen u notificaties te sturen.