Hoe maak ik een toestemmingsformulier aan?

Om een toestemmingsformulier aan te kunnen maken klik je, in de module "Intekenen" links op "Toestemmingsformulieren".

Om een nieuw formulier toe te voegen klik je op het groene plusje rechts boven.

Vervolgens kan je het formulier bewerken, evenals dit het geval is bij intekenformulieren. Hier vind je hoe dit moet.

Let op! Nadat je het formulier aangemaakt hebt staat het nog niet online. Hiervoor klik je op het witte bolletje achter het formulier, zodat het groen wordt.

Waar ouders de toestemmingsformulieren kunnen vinden kan je hier lezen.

Let op: Ouders krijgen geen notificatie bij het toevoegen van een toestemmingsformulier. Je kan dit ouders laten weten d.m.v. een nieuwsbericht of een bericht.

Om de resultaten van de door jullie aangemaakte AVG toestemmingsformulieren te zien, ga je naar de module Intekenen en dan links naar de submodule Toestemmingsformulieren. Met het derde knopje rechts (inschrijvingen) achter de titel van het formulier kan je de gegeven toestemmingen bekijken of exporteren naar een Excelbestand.