Meerdere accounts toevoegen aan de app

De App heeft de mogelijkheid om meerdere accounts toe te voegen. Je dient deze stappen ook te doorlopen wanneer je als leerkracht ook je ouder-account opnieuw wilt toevoegen aan de App.

Het is goed te weten dat je deze extra accounts opnieuw aan de App moet toevoegen, indien je de Ouderportaal App opnieuw op je huidige, dan wel op een andere telefoon installeert.

1. Tap hiervoor eerst op het menu

2. Vervolgens tap je op je eigen naam.

3. Kies in het scherm dat volgt voor de optie "Account toevoegen".

4. In het daaropvolgende inlogscherm voeg je de inloggegevens toe van het nieuwe account dat je wilt gaan toevoegen aan de App.

5. Je hebt nu een extra Ouderportaal account aan de op jouw telefoon geļnstalleerde App toegevoegd. Je kunt nu tussen de accounts wisselen door op een van de uitgelogde accounts te tappen.