Wat is de persoonlijke agenda?

De persoonlijke agenda toont de door jou gemaakte afspraken én de afspraken die voor jou bedoeld zijn uit de schoolagenda.

Je benaderd deze als leerkracht via de module 'Persoonlijke Agenda'.

De items uit de schoolagenda kun je herkennen aan het slotje bij het item. Deze items zijn namelijk niet te wijzigen in de persoonlijke agenda, enkel in de schoolagenda zelf.

Let op! Deze weergave is op basis van de optie 'Schoolagenda standaard combineren' ingesteld.
Je vind deze optie via 'Account Menu' > Agenda':

Vervolgens kun je door op het item te klikken dat uit de schoolagenda komt ook zien dat de velden niet direct door jezelf aanpasbaar zijn.

Indien er een koppeling is gemaakt met een externe agenda worden hier ook die afspraken weergegeven. Mocht je geen gebruik maken van een koppeling dan kun je de online agenda van BasisOnline gebruiken als iedere andere agenda.

Let op! Houdt er rekening mee dat in de App geen afspraken aangemaakt kunnen worden en je met je smartphone dus enkel inzage in je agenda hebt.