De persoonlijke agenda

De persoonlijke agenda toont de door jou gemaakte afspraken én de afspraken die voor jou bedoeld zijn uit de schoolagenda.

Je benaderd deze als leerkracht via de module  'Persoonlijke Agenda'.

De items uit de schoolagenda kun je herkennen aan het slotje bij het item.
Deze items zijn namelijk niet te wijzigen in de persoonlijke agenda, enkel in de schoolagenda zelf.

Bovenstaande weergave is op basis van de optie 'Schoolagenda standaard combineren' ingesteld.
Lees hieronder hoe je deze instelling aanzet.

Schoolagenda standaard combineren

Je vind deze optie via 'Account Menu' > onderdeel 'Agenda':

Vervolgens kun je door op het item te klikken dat uit de schoolagenda komt ook zien dat de velden niet direct door jezelf aanpasbaar zijn.

Externe agenda

Indien er een koppeling is gemaakt met een externe agenda worden hier ook die afspraken weergegeven.

Mocht je geen gebruik maken van een koppeling dan kan je de online agenda van BasisOnline gebruiken zoals iedere andere agenda.

Houdt er rekening mee dat in de App geen afspraken kunnen worden aangemaakt .
Je kan via de Ouderportaal App enkel de agenda inzien.