Kalenderitem ook op de website plaatsen

Enkel mogelijk met een BasisOnline website.
Het kan zijn dat er nog geen huidige koppeling is gemaakt tussen jullie Ouderportaal en website.
In dat geval kan je beste contact met ons opnemen door een verzoek via een ticket in te dienen:

Hiervoor ga je naar de module 'Schoolkalender'.

Klik vervolgens aan de linkerkant op 'Beheer'.

Klik het betreffende kalenderitem aan om te bewerken:

Publicatie

1

Kies bij 'Extern beschikbaar voor' in het kopje 'Beschikbaarheid' de optie 'Selecterenin welke externe omgeving dit bericht beschikbaar is'.

2

Selecteer vervolgens 'Schoolwebsite':

Automatisch opent een nieuw menu waar je de schoolwebsite kan selecteren. Wanneer je dat doetwordt het kalenderitem ook daar gepubliceerd. Wanneer de 'Beschikbaar t/m' datum verstrijkt zal het betreffende item ook van de website verdwijnen.

Vervolgens komt het item op de website terecht.

Bekijk hiervoor het artikel 'Waar komen agenda items uit het Ouderportaal?'.

Ik zie de optie niet staan / Ik zie geen website

Het kan zijn dat er nog geen huidige koppeling is gemaakt tussen jullie Ouderportaal en website.
In dat geval kan je beste contact met ons opnemen door een verzoek via een ticket in te dienen.