Het onderdeel Gadgets

Gadgets worden gebruikt om bepaalde elementen welke op de website worden gebruikt direct te plaatsen op een pagina.

Voorbeelden van gadgets:
- (Specifiek) Bestanden-overzicht
- (Specifiek) Nieuws-overzicht
- (Specifiek) Kalender-overzicht
- (Specifiek) Album-overzicht
- YouTube video
- Google Maps kaart
- Facebook Widget
- Twitter Widget
- Interactieve PDF

Gadget toevoegen

Stap 1: Wanneer je een gadget toe wilt voegen, klik je hiervoor in de module 'Onderhoud' op de pagina waar je een gadget wilt toevoegen.

Stap 2: Ga naar de 'Editor'. Hier klik je op het icoontje 'Gadget invoegen'.

Stap 3: Volg één van de bovenstaande artikelen door op de betreffende link te klikken.