Vertrouwde inlog / Logboek

Je kunt via het 'Logboek' in één overzicht bekijken welke apparaten hebben ingelogd via jouw account op het Ouderportaal.

Daarnaast is het mogelijk om de tijdstippen dat er is ingelogd, in te zien, uit welk land, welk type browser of zelfs welk besturingssysteem gebruikt wordt.

Hierdoor heb je zicht op alle inlogmomenten, waardoor je eventuele zaken die je niet vertrouwd, zoals bijv. iemand die namens jou inlogt, kunt inzien.

Je kunt daarnaast apparaten waar je zelf op werkt en inlogt vertrouwen door op het groene vinkje te klikken, zoals hieronder afgebeeld:

Het is ook mogelijk om in te stellen dat je een bericht ontvangt wanneer er een 'onbekende inlog' heeft plaatsgevonden.

Ga hiervoor naar het 'Account Menu':

Vervolgens vink je optie 'E-mail notificatie bij onbekende inlog' aan: