Houdt de gesprekkenplanner rekening met broertjes en zusjes?

Met het ouderportaal kan je, indien gewenst, ouders met meerdere kinderen op school†voorrang verlenen bij het kiezen van een gespreksmoment.

Het Ouderportaal kan dit optioneel automatisch doen voor ouders waaraan meerdere kinderen gekoppeld zijn.

Let op! Indien ouders meerdere accounts voor verschillende kinderen hebben aangemaakt, kunnen zij hier geen gebruik van maken. Het is de bedoeling dat ouders alle kinderen aan 1 account koppelen.

Om ouders voorrang te geven in de gesprekkenplanner dien je deze optie in het verzend scherm (scherm waarin je de uitnodiging kan bewerken en de datum & tijd van verzenden selecteert)†aan te vinken, zoals te zien is in onderstaand voorbeeld.

In de school brede instellingen van de gesprekkenplanner kan nu ook ingesteld worden dat ouders met meerdere kinderen 24 uur voorsprong krijgen. Deze optie zal, wanneer school breed ingeschakeld, in het bovenstaand scherm komen te vervallen omdat dit dan altijd van toepassing is.