Meer kinderen toevoegen

Tijdens het registratie proces

Tijdens het aanmaken van een account, met een token via de desktop versie van het Ouderportaal (https://ouders.basisonline.nl), kan je tijdens het registratieproces meerdere tokens toevoegen. Indien je meer als een kind token wilt toevoegen klik dan op het + icoon naast het token veld. Heeft U zich vergist kan U altijd de extra token lijn weer verwijderen.

Bestaand account

Klik in de desktop omgeving (https://ouders.basisonline.nl) op"Mijn kind(eren)" onder het account menu rechtsboven.

Vervolgens tref je links de knop 'Kind toevoegen' aan.

Je krijgt dan onderstaand scherm te zien. Vul hier het token in van het ontbrekende kind en klik vervolgens op opslaan.