Meer kinderen toevoegen

Tijdens het registratieproces

Tijdens het aanmaken van een account, met een token via de computer van het Ouderportaal (ouders.basisonline.nl), kan je tijdens het registratieproces meerdere tokens toevoegen.

Indien je meer als één token wilt toevoegen klik dan op het + icoon naast het token-veld.

Heb je teveel velden aangemaakt, kun je deze ook weer eenvoudig verwijderen.

Bestaand account

Stap 1: Klik in de desktop omgeving (ouders.basisonline.nl) op "Mijn kind(eren)" onder het 'Account Menu' rechtsboven.

Stap 2: Vervolgens tref je links de knop 'Kind toevoegen' aan.

Stap 3: Je krijgt dan onderstaand scherm te zien.
Vul hier het token in van het ontbrekende kind en klik vervolgens op 'Opslaan'.