Groep verwijderen

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je een groep kan verwijderen.

Het verwijderen van de Jaargroep(en) heeft consequenties voor alle groepsgebonden gegevens!

Meer lees je op de pagina 'Groepsgebonden gegevens'.

We adviseren om het verwijderen van Jaargroepen altijd tijdens een Jaarovergang uit te voeren.

Groep verwijderen

Stap 1: Ga naar de module  'Beheer'.

Stap 2: Klik vervolgens links op 'Groepen'.

Stap 3: Selecteer in het overzicht de groep(en) die je wilt verwijderen:

Stap 4: Klik tenslotte rechtsboven op 'Verwijderen' om de geselecteerde groep(en) te verwijderen.