Kalender wijzigen na importeren

Ja dit kan later nog gewijzigd worden. Je kunt opnieuw kalenderitems toevoegen, op dezelfde manier zoals is uitgelegd bij de vraag 'Kan ik ook kalenderitems via Excel invoeren'? Je kunt ook opnieuw een nieuwe kalender toevoegen, vanuit Google of Outlook. Volg de stappen die zijn uitgelegd bij 'Kalender importeren vanuit Outlook' en 'Kalender importeren vanuit Google'. De nieuwe items in je Outlook of Google agenda worden toegevoegd aan de kalender die al is toegevoegd.