Inloggen op het Ouderportaal

Inloggen doe je door te surfen naar https://plaza.basisonline.nl en je gebruikersnaam en wachtwoord in te geven.

Het wachtwoord word bij het aanmaken van een account automatisch gegenereerd en verstuurd naar het mailadres dat is opgegeven bij het aanmaken van het account.

Als je de eerste keer inlogt wordt je gevraagd om een nieuw wachtwoord in te voeren. Dit wachtwoord blijft geldig tenzij je het zelf achteraf wijzigt.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten'.

Indien je je gebruikersnaam niet meer weet kun je het beste contact opnemen met een beheerder van het Ouderportaal bij je op school.